Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το νέο όνομα του πρωταθλήματος

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το νέο όνομα του πρωταθλήματος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/1/2023 16:58
Ο νέος κεντρικός χορηγός της Super League είναι κι επίσημα η εταιρεία “Stoiximan Limited” που πλέον θα δώσει το όνομά της και στο πρωτάθλημα που λέγεται πια «Stoiximan Super League».

Στο ΔΣ της Παρασκευής (27/1) αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτή η πρόταση που είχε κατατεθεί και μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25 η "Stoiximan Limited" θα είναι ο κεντρικός χορηγός της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.