Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο φινάλε ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο φινάλε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 17:31
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα τέρματα των Τζιόλη (81’) και Αθανασιάδη (83’) τα οποία ήρθαν μετά από ασίστ του Λούκας. Στο 10ο λεπτό ο Κατσικάς είχε ανοίξει το σκορ, φωνάζουν δικαιολογημένα στο 79’ για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα κακό παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ πήρε νωρίς προβάδισμα με τέρμα του Κατσικά (10’), ωστόσο στη συνέχεια επαναπαύτηκε καθώς δεν απειλήσει σημαντικά ώστε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, με τον Λούκας να προσπαθούσε μόνος του να δημιουργήσει ρήγματα.

Έτσι, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στο παιχνίδι και όταν αποφάσισε να επιτεθεί, κατάφερε να σκοράρει στο 80’ με τον Ορτέγκα, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα ως οφσάιντ!

Οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν», εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που άφησαν οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια να ισοφαρίσουν και τελικά κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα με τους Τζιόλη (81’) και Αθανασιάδη (83’) μετά από προσπάθειες του Λούκας, ενώ στο 87’ ο Λίνο είχε δοκάρι για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2013, μειώνοντας ξανά στους 10 τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.