Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιαξ: Απολύθηκε ο Σρέντερ μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα

Άγιαξ: Απολύθηκε ο Σρέντερ μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2023 01:37
Παρελθόν από τον πάγκο του Άγιαξ αποτελεί ο Άλφρεντ Σρέντερ μετά τη νέα γκέλα του Άγιαξ στο πρωτάθλημα που έφερε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Άγιαξ υπέστη γκέλα ολκής το βράδυ της Πέμπτης (27/1) μένοντας στο 1-1 με την 16η Φόλενταμ στο Άμστερνταμ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Αίαντας να βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την πρωτοπόρο Φέγενορντ.

Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας δεν έχασε χρόνο και μετά το παιχνίδι γνωστοποίησε την απόλυση του Άλφερντ Σρέντερ από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε τον Άγιαξ το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και στο ματς με την Φόλενταμ υπήρχαν αρκετά πανό του κόσμου κατά του 50χρονου τεχνικού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Ο Άγιαξ απολύει άμεσα τον Άλφρεντ Σρόιντερ. Το συμβόλαιο του προπονητή ίσχυε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024, αλλά πλέον θα λυθεί άμεσα. Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί και η έλλειψη ανάπτυξης της ομάδας είναι οι βασικοί λόγοι αυτής της απόφασης. Η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε περαιτέρω συνεργασία. Επίσης θα λυθεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή Ματίας Κάλτενμπαχ.

Ο Σρέντερ είχε επιστρέψει στον Άγιαξ μετά τη σεζόν 2018-19 όταν είχε καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαγκ και το φινάλε της σεζόν βρήκε την ομάδα νταμπλούχο Ολλανδίας. Την ίδια εποχή πέρσι ανέλαβε τον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ και στο φινάλε της σεζόν κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις δύο ήττες σε 21 παιχνίδια με τη βελγική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.