Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Άσφαιρος» ξανά ο Ρονάλντο, ήττα-αποκλεισμός για την Αλ Νασρ (video)

«Άσφαιρος» ξανά ο Ρονάλντο, ήττα-αποκλεισμός για την Αλ Νασρ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/1/2023 23:49
Η Αλ Νασρ παρά την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Αλ Ιτιχάντ στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την πρώτη του ήττα με την Αλ Νασρ γνώρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρότι έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ηττήθηκε με το βαρύ 3-1 από την Αλ Ιτιχάντ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και έμεινε εκτός τελικού.

Η Αλ Νασρ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έχοντας πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και αρκετά κενά στα μετόπισθεν, κάτι που πλήρωσε νωρίς, δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 15’ από τον Ρομαρίνιο. Ο Ρονάλντο είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 42’ αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στην εξέλιξη της φάσης, η Αλ Ιτιχάντ βγήκε στην κόντρα με τον Ρομαρίνιο, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στον Χαμντάλα και αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η ΑΛ Νασρ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 68’ με όμορφο γκολ του Ταλίσκα, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Λουίς Γκουστάβο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με την Αλ Ιτιχάντ να αμύνεται αποτελεσματικά και να βρίσκει τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Αλ Σακίτι έπειτα από νέα έξοχη ενέργεια του Ρομαρίνιο.

Έτσι ο Ρονάλντο έμεινε χωρίς γκολ στα δύο παιχνίδια με τη φανέλα της Αλ Νασρ και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στην Σαουδική Αραβία.

Τα στιγμιότυπα:




Το επιβλητικό πανό των φίλων της Αλ Νασρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.