Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «αντίο» του Μαντσίνι στον Άρη: «Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις»

Το «αντίο» του Μαντσίνι στον Άρη: «Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2023 00:52
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι λίγο προτού υπογράψει στον Παναθηναϊκό αποχαιρέτησε τον κόσμο του Άρη με μήνυμα του στα social media.

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει «κλείσει» στο «τριφύλλι» και αποχωρεί από τον Άρη μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας.

Ο Αργεντινός άσος με μήνυμα του στο Instagram αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Μέσα από το βίντεο αυτό απλά μεταφέρω αυτές τις εικόνες αγάπης προς τον Άρη και τον κόσμο του.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα. Θέλω από καρδιάς και από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, που αγκάλιασε την αγωνία μου και δέχθηκε απολυτά την επιθυμία μου για το επόμενο μου βήμα. Θα τον ευχαριστώ για πάντα. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων.

Υ.Γ. Η απόφαση της μη συμμέτοχης μου στο παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα και απόρροια σκέψης και συζήτησης με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είχε να κάνει με το επίπεδο συγκέντρωσής μου καθώς ήμουν παίκτης υπό μεταγραφή. Ντάνιελ
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.