Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενισχυμένο Παρολί με Μπάγερν, Λειψία, Χόφενχαϊμ

Ενισχυμένο Παρολί με Μπάγερν, Λειψία, Χόφενχαϊμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/1/2023 00:02
Η Bundesliga έχει την τιμητική της στο αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου με πλούσια αγωνιστική δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις καθώς ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής και δεύτερης μετά τη χειμερινή διακοπή που κράτησε περισσότερους από δύο μήνες. Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά την πρώτη της νίκη αφού στην επανέναρξη έμεινε στο 1 1 με την Λειψία εκτός έδρας. Παίζει με τη μαχητική Κολωνία που προέρχεται από θρίαμβο με 7-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Νίκη ψάχνει και η Λειψία προκειμένου να «σκαρφαλώσει» στον βαθμολογικό πίνακα. Παίζει με τη Σάλκε που «καίγεται» για τους βαθμούς καθώς παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Σημαντικό ματς στη μάχη της... σωτήριας και το Χόφενχαϊμ- Στουτγκάρδη με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση.Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Σάλκε-Λειψία 19:30 Bundesliga

Στην «Veltins Arena», η Σάλκε υποδέχεται την Λειψία για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga. Η Σάλκε βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς σε 16 ματς. Στην επιστροφή της στη δράση ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη καθώς αντιμετωπίζει πολλές και σημαντικές απουσίες. Η Λειψία, πάλι, έμεινε στο 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου σε ματς όπου δεν έπαιξε άσχημα. Είναι εμφανές, όμως, πως έχει επηρεαστεί από κάποιες απουσίες αλλά και τη μεταγραφολογία που περιβάλλει ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες της. Το διπλό προσφέρεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μπάγερν Μονάχου-Κολωνία 21:30 Bundesliga

Στην «Allianz Arena», η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Κολωνία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundeliga. Η Μπάγερν Μονάχου έφερε 1-1 στην έδρα της Λειψίας στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή. Δεν έπαιξε πολύ καλά. Μεταξύ της έλλειψης ρυθμού και κάποιων απουσιών, αλλά και της προσπάθειας προσαρμογής του νέου κίπερ Ζόμερ που αντικαθιστά τον τραυματία Νόιερ, η Μπάγερν Μονάχου είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται να βρει τον εαυτό της. Κάτι που θα πρέπει να καταφέρει γρήγορα καθώς πλησιάζει το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του UEFA Champions League. Γι' αυτό και το ματς με την Κολωνία χαρακτηρίζεται σημαντικό. Από τη μεριά της, η Κολωνία διέλυσε με 7-1 τη Βέρντερ Βρέμης και έχοντας αποκτήσει μομέντουμ πάει στην έδρα της Μπάγερν έτοιμη για όλα. Το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 21:30 Bundesliga

Στην «PreZero Arena» η Χόφενχαϊμ κοντράρεται με την Στουτγκάρδη για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga. Η Χόφενχαϊμ και η Στουτγκάρδη παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Μάλιστα, η πρώτη αποδυναμώθηκε καθώς έφυγε με μεταγραφή ο αξιόλογος φορ Ρούτερ. Στο μεταξύ, προέρχεται από ήττα με 3-1 από την Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας σε ματς που προηγήθηκε κιόλας. Η άμυνά της δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή. Κι εκεί θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» η Στουτγκάρδη, η οποία προσπαθεί να βρει τον εαυτό της υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της Μπρούνο Λαμπαντία. Έκανε μια αρχή που υπόσχεται με το 1-1 κόντρα στη Μάιντς την περασμένη αγωνιστική, αλλά ο Λαμπαντία περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του. Ο άσος προσφέρεται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |