Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε ότι ο Ινφαντίνο υποστήριξε την European Super League

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε ότι ο Ινφαντίνο υποστήριξε την European Super League

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/1/2023 18:25
Ο Τζουάν Λαπόρτα ισχυρίστηκε ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν θετικός στη δημιουργία της European Super League, αν και ο πρόεδρος της FIFA πρόσφατα είχε υποστηρίξει το αντίθετο...

Είναι χαρακτηριστικό ότι η FIFA είχε ξεκαθαρίσει και μέσω ανακοίνωσης ότι δεν συμφωνούσε με τη δημιουργία της European Super League, ωστόσο παρασκηνιακά είναι πολύ πιθανό να λειτουργούσε διαφορετικά.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξή του στην Apple TV υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν θετικά προσκείμενος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ο Ινφαντίνο αναπτύσσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για συλλόγους, κάνοντάς το μεγαλύτερο και σεβόμαστε αυτό το έργο γιατί φαίνεται πολύ ελκυστικό. Ήταν ανοιχτός να μιλήσει για την ευρωπαϊκή Super League, δείχνοντας πώς σαν πρόεδρος της FIFA ήταν έτοιμος να ανοίξει διάλογος με τους συλλόγους».

Μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα στο ίδιο μήκος είχαν κινηθεί και οι δηλώσεις του προέδρου της La Liga Χαβιέρ Τέμπας:

«Οι σύλλογοι της ευρωπαϊκή Super League ζήτησαν μια "ανταλλαγή χάρης": εσείς μας υποστηρίζετε για τη ευρωπαϊκή Super League και εμείς παίζουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σας που επεκτάθηκε χωρίς να προκληθούν διαμάχες. Ο Ινφαντίνο ενδιαφερόταν για το σαμποτάζ του νέου Champions League, που επιθυμούσε έντονα ο Τσέφεριν ως ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 36 ομάδων την περίοδο 2024-25. Και όλοι ξέραμε πώς ο Ινφαντίνο ήθελε να "σκοτώσει" πολιτικά τον Τσεφερίν».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι δηλώσεις αυτές δεν βοηθούν ιδιαίτερα το προφίλ που προσπαθεί να περάσει ο Ινφαντίνο...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.