Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κλεϊνχέισλερ αλλά με Σπόραρ η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κλεϊνχέισλερ αλλά με Σπόραρ η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/1/2023 13:48
Την αποστολή για το αυριανό (22/1, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο για τη 19η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ να μένει εκτός αυτής ξανά.

Ο Ούγγρος εξτρέμ δεν θα κάνει ούτε τώρα το ντεμπούτο του συνεπώς, αφού μπορεί να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά προσβλήθηκε από ίωση και τέθηκε νοκ άουτ, όπως εξάλλου είναι νοκ άουτ και ο τραυματίας Μάγκνουσον που συνεχίσει την θεραπεία του ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Κουρμπέλης, αλλά κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Σπόραρ, που λόγω ίωσης είχε χάσει το ματς Κυπέλλου της Τούμπας, αλλά και ο Μπερνάρ που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή σε εκείνον τον αγώνα. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Ταβάρες που αφήνει καλές εντυπώσεις με την Β' ομάδα μέχρι τώρα στην σεζόν.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.