Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στη Γιουβέντους, ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών!

Σοκ στη Γιουβέντους, ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/1/2023 22:37
Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάσισε την αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους για την υπόθεση Plusvalenxa, βάζοντας «φωτιά» στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η «Γηραιά Κυρία» τιμωρήθηκε με βαριά ποινή για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία τα οποία φαίνεται ότι δήλωνε για μία διετία (2018-2020). Αρχικά οι αυξημένες τιμές σε μεταγραφές και ανταλλαγές όπως αυτές των Πιάνιτς-Αρτούρ και Ντανίλο-Κανσέλο είναι από τις χαρακτηριστικές οι οποίες και κίνησαν μεγάλες υποψίες.

Στη συνέχεια η τακτική με τις περικοπές στους μισθούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που εν τέλει περικοπές δεν υπήρχαν καθώς οι μισθοί καταβλήθηκαν «μαύροι» στους ποδοσφαιριστές, έβαλε ακόμα περισσότερο στο «μάτι» της δικαιοσύνης τη Γιουβέντους και κάπως έτσι προέκυψε η τιμωρία.

Σύσσωμη βέβαια η διοίκηση είχε φροντίσει να παραιτηθεί νωρίτερα βλέποντας τις εξελίξεις να έρχονται, όμως ποινές επιβλήθηκαν σε όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Ανιέλι τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, ο Νέτβεντ με οκτώ μήνες ενώ ο Παρατίτσι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Τότεναμ με δυόμισι χρόνια.

Πλέον η Γιουβέντους έπεσε στην 11η θέση και στο -12 από τις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με την ποινή βέβαια να είναι εφέσιμη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.