Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Νότιγχαμ ο Γουντ

Επίσημα στην Νότιγχαμ ο Γουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2023 17:52
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρις Γουντ από την Νιούκαστλ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού συν οψιόν αγοράς.

Ο τραυματισμός του Ταιβό Αβονίγι στην Νότιγχαμ Φόρεστ οδήγησε τους «κόκκινους» να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού και ο εκλεκτός της ομάδας είναι ο Κρις Γουντ. Οι νεοφώτιστοι τα βρήκαν με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Ν. Ζηλανδού σέντερ φορ και την Παρασκευή (20/1) ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του.

Η συμφωνία αφορά εξάμηνο δανεισμό του 31χρονου υψηλόσωμου (1,91μ) στράικερ έως το καλοκαίρι και κατόπιν θα ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη που υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Το ποσό της οψιόν αγοράς δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπολογίζεται στα 15 εκατ. λίρες.

Ο Γουντ αποκτήθηκε από την Νιούκαστλ πριν ένα χρόνο έναντι 25 εκατ. λιρών από την Μπέρνλι και βοήθησε τις «καρακάξες» στη μάχη της ομάδας για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο τη φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί σε τρίτη επιλογή, πίσω από τους Κάλουμ Γουίλσον και Αλεξάντερ Ίσακ, μετρώντας μεν 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2 γκολ) αλλά μόλις τέσσερις στο αρχικό σχήμα.

Επόμενη κίνηση της Νότιγχαμ αναμένεται να είναι αυτή του γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Ντιν Χέντερσον που θα τον αφήσει εκτός για τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Photo Credit: twitter.com/NFFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.