Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: ΒΙΟΝΙΚΟΣ Μάρεϊ, «λύγισε» με επική ανατροπή τον Κοκκινάκη σε αγώνα σχεδόν 6 ωρών! (video)

Australian Open: ΒΙΟΝΙΚΟΣ Μάρεϊ, «λύγισε» με επική ανατροπή τον Κοκκινάκη σε αγώνα σχεδόν 6 ωρών! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2023 20:06
Ο συγκλονιστικός Άντι Μάρεϊ βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ και 2-5 game απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη, ωστόσο πέτυχε μία επικών διαστάσεων νίκη με 3-2 σετ, σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους «32» του Αυστραλιανού Όπεν.

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών πραγματοποίησε ο βιονικός Άντι Μάρει. Ο Βρετανός τενίστας βρέθηκε πίσω με 4-6, 6-7, 2-5 απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με 4-6, 6-7(4), 7-6(5), 6-3, 7-5, σε αγώνα διάρκειας 5 ωρών και 45 λεπτών που ολοκληρώθηκε στις 04:05 τα ξημερώματα (ώρα Μελβούρνης).

Αυτό, ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς, στην καριέρα του 35χρονου πρώην Νο1 και νυν Νο66 τενίστα, ο οποίος αγωνίζεται με μεταλλικό γοφό και πριν δύο ημέρες έπαιξε άλλον έναν αγώνα 5 ωρών (4:54 για την ακρίβεια) απέναντι στον Ιταλό Μπερετίνι (Νο 14)!

Ο Κοκκινάκης με 86% στο πρώτο σερβίς πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας «μπρέικ» στο 5ο game. Ο Αυστραλός με ελληνικές ρίζες βρήκε σθεναρή αντίσταση στο δεύτερο σετ αλλά το κατέκτησε και αυτό με 7-4 στο τάι μπρέικ, και χρειάζονταν άλλο ένα για την πρόκριση.

Όλα κυλούσαν εξαιρετικά για τον Κοκκινάκη, ο οποίος έκανε δύο μπρέικ -έναντι ενός του Μάρεϊ- στο ξεκίνημα του 3ου σετ και βρέθηκε να προηγείται με 2-5, θέλοντας άλλο ένα game για τη νίκη. Ωστόσο ο Μάρεϊ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, σώζοντας match point στο 4-5 και οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ το οποίο και κατέκτησε με 7-5.

Το μομέντουμ είχε γύρει στην πλευρά του Σκωτσέζου, ο οποίος κατέκτησε το 4ο σετ με 6-3 και ισοφάρισε το συνολικό σκορ σε 2-2. Όλα κρίθηκαν στο 5ο και τελευταίο σετ το οποίο ήταν συναρπαστικό, με τους δύο τενίστες να διατηρούν το σερβίς τους ως το 10ο σετ. Σ’ εκείνο το σημείο ο Μάρεϊ έκανε μπρέικ απέναντι στον Κοκκινάκη που κρατούνταν κυρίως από το σερβίς τους και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το δικό του, παίρνοντας τημ επική αυτή νίκη με 7-5.

Επόμενος αντίπαλος του Μάρεϊ, θα είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο 35χρονος που έχει παίξει συνολικά 10 ώρες και 32 λεπτά σε δύο αγώνες στο τουρνουά!

Τα στιγμιότυπα:



Ο απίθανος πόντος του Μάρει:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.