Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέθανε σε δυστύχημα με σκάφος ο 25χρονος Άντον Γουόκς

Πέθανε σε δυστύχημα με σκάφος ο 25χρονος Άντον Γουόκς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2023 17:16
Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Σάρλοτ, Άντον Γουόκς ο οποίος ενεπλάκη σε δυστύχημα με σκάφος στο Μαϊάμι.

Σε πένθος βυθίστηκε η Σάρλοτ, καθώς ο Άντον Γουόκς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών μετά από δυστύχημα με σκάφος στο Μαϊάμι. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της αμερικανικής ομάδας βρέθηκε αναίσθητος μετά το σοκαριστικό χτύπημα μεταξύ δύο σκαφών και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων διάσωσης, δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν εν ζωή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάρλοτ, Ζόραν Κρνέτα δήλωσε: «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Άντον Γουόκς, ενός πραγματικά απίστευτου πατέρα, ενός αγαπημένου ανθρώπου και ενός εξαίρετου ανθρώπου. Ο Άντον ενσάρκωσε αυτό που σημαίνει να είσαι μέλος της Σάρλοτ και ολόκληρη η κοινότητά μας θρηνεί για αυτήν την τραγωδία. Ο αντίκτυπος που έκανε στα αποδυτήρια και σε όλη τη Σάρλοτ δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι σκέψεις μας είναι με την υπέροχη οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα την υποστηρίξουμε πλήρως με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Ο Γουόκς ήταν γεννημένος στο Λονδίνο και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Τότεναμ, κάνοντας μία εμφάνιση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ. Έκτοτε δόθηκε δανεικός σε Ατλάντα και Πόρτσμουθ, υπογράφοντας μόνιμο συμβόλαιο στην τελευταία, με την οποία πραγματοποίησε 66 συμμετοχές και κατέκτησε μαζί της το Λιγκ Τρόφι της σεζόν 2018-19.

Αγωνίζονταν κυρίως ως κεντρικός αμυντικός και το 2020 πήρε μεταγραφή στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, στην οποία κατέγραψε 79 συμμετοχές. Το 2022 υπέγραψε στην Σάρλοτ, στην οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.