Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Έχετε καταντήσει αηδία κ. Μπένετ κι έχετε μόνο μία επιλογή...»

Άρης: «Έχετε καταντήσει αηδία κ. Μπένετ κι έχετε μόνο μία επιλογή...»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/1/2023 23:28
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, εκφράζοντας τα παράπονά της για τη διαιτησία του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» είδαν να τους ακυρώνεται ένα γκολ και στη συνέχεια ο Θόδωρος Καρυπίδης Θόδωρος Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Πορτογάλο διαιτητή, Τιάγκο Μαρτίνς για την απόφασή του.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν αρκέστηκαν σε αυτές τις κινήσεις κι εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην οποία κατηγορούν τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και παράλληλα του ζητούν να παραιτηθεί.

Αναλυτικά:

«Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε. Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.