Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διώξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ

Διώξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/1/2023 17:22
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Χουάν Νέιρα «για βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας» στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Στο φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στη Τούμπα, υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα το οποίο και κατέγραψαν οι παρατηρητές. Για το συγκεκριμένο επεισόδιο ασκήθηκε δίωξη στον άσο του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα για βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου του ΠΑΟΚ από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη.

Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών κλήθηκε σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Για το συγκεκριμένο παράπτωμα προβλέπεται ποινή τριών αγωνιστικών, άμεσα εκτελεστή από τη στιγμή που θα βγει η απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του NEIRA JUAN ANGEL, ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Η., διότι την 14-1-2023 στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, προέβη σε βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.γ,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.