Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: Αποκλεισμός σοκ στον 2ο γύρο για τον κάτοχου του τίτλου Ναδάλ

Australian Open: Αποκλεισμός σοκ στον 2ο γύρο για τον κάτοχου του τίτλου Ναδάλ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/1/2023 12:28
Μεγάλη έκπληξη στο 2ο γύρο του Australian Open, καθώς ο Ράφα Ναδάλ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρώτου μεγάλου τουρνουά της νέας σεζόν, αφού ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 7-5) από τον Αμερικανό Μακένζι Ντόναλντ.

Το Νο 63 του κόσμου «σόκαρε» τον Ισπανό «θρύλο» ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στα δύο πρώτα σετ και κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του στις δύσκολες στιγμές του 3ου και κυρίως να διαχειριστεί τη δυσκολία του αντιπάλου του ν' αγωνιστεί όπως θα ήθελε, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, φτάνοντας στην σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

«Προσπάθησα ως το τέλος, δεν ξέρω αν θα κέρδιζα το ματς αν οι συνθήκες ήταν καλύτερες. Θα είχα, όμως, καλύτερες πιθανότητες. Το σκεφτόμουν να σταματήσω, αλλά δεν ρώτησα τον φυσιοθεραπευτή. Πρέπει να ξέρω τον εαυτό μου. Προσπάθησα να παίξω χωρίς να αυξήσω τη ζημιά. Δεν μπορούσα να χτυπήσω το backhand καθόλου, δεν μπορούσα να τρέξω για την μπάλα. Απλά ήθελα να ολοκληρώσω τον αγώνα. Είμαι αρκετά μεγάλος για να παίρνω τις αποφάσεις μόνος μου. Δεν ήθελα να αποσυρθώ ως υπερασπιστής του τίτλου» δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού εμφανώς απογοητευμένος ο Ράφα Ναδάλ..

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.