Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ: Πήρε Ντανίλο με 20 εκατ. ευρώ

Νότιγχαμ: Πήρε Ντανίλο με 20 εκατ. ευρώ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2023 02:12
Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Ντανίλο, καταβάλλοντας στην Παλμέιρας το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ντανίλο στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι «κόκκινοι» έδωσαν τα χέρια με την Παλμέιρας και έντυσαν στα κόκκινα τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, ο οποίος φέρονταν ότι βρίσκονταν προηγουμένως ως στόχος της Άρσεναλ.

Το ποσό της μεταγραφής για τον 21χρονο αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 6,5 ετών. Στην Νότιγχαμ ο Ντανίλο θα βρει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Παλμέιρας, Γκουστάβο Σκάρπα.

Μετά τις υπογραφές, ο Ντανίλο δήλωσε: «Θα δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυνατή επιθυμία να κερδίζω. Θα κάνω τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. Είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενους που εκπληρώνω το όνειρο μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και για την Νότιγχαμ. Έμαθα πολλά για την ιστορία του συλλόγου και είδα ότι έχουν κερδίσει δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών».

Ο 21χρονος αποχωρήσει από την Παλμέιρας μετρώντας συνολικά 141 συμμετοχές, σημειώνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ. Με την «Βερντάο» κατέκτησε δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Βραζιλίας όπως επίσης ένα Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και ένα Καμπεονάτο Παουλίστα. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε επίσης έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2021 όπου η Παλμέιρας ηττήθηκε στον τελικό από την Τσέλσι, με τον ίδιο να κατακτά την «Χάλκινη Μπάλα» του τουρνουά.

Photo Credit: twitter.com/NFFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.