Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Σκάει 100 εκατ. ευρώ και «αρπάζει» τον Μούντρικ από την Άρσεναλ!

Τσέλσι: «Σκάει 100 εκατ. ευρώ και «αρπάζει» τον Μούντρικ από την Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2023 21:02
Η Σαχτάρ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ουκρανού εξτρέμ Μιχάιλο Μούντρικ στους «μπλε». Στα 100 εκατ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας!

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ, εν τέλει ο Ουκρανός εξτρέμ φαίνεται ότι θα καταλήξει στο δυτικό Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι!

Όπως ανακοίνωσε η Σαχτάρ, ο πρόεδρος Ρινάτ Ακχμέντοβ και ο συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Μπεχντάντ Εγκχμπάλι συζήτησαν σήμερα (14/1) τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ στους «μπλε». Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη στον σύλλογο».

Η συνάντηση έγινε επί τουρκικού εδάφους και όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά και το The Athletic, το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ (70+30 ως μπόνους). Παράλληλα επήλθε συμφωνία μεταξύ της Τσέλσι και του 22χρονου ποδοσφαιριστή για επταετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες ο Μούντρικ ανέβαζε διαρκώς story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον έδειχναν με φανέλα της Άρσεναλ και τον ίδιο να παρακολουθεί τα παιχνίδια των «κανονιέρηδων». Ωστόσο η διοίκηση της Άρσεναλ δεν επιθυμούσε να προσφέρει τα 100 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Σαχτάρ και κάπου εκεί μπήκε σφήνα η Τσέλσι, η οποία έδωσε τα χέρια με την ουκρανική ομάδα και είναι έτοιμη να ντύσει στα μπλε τον Ουκρανό άσο.

Ο 22χρονος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν μετράει 10 γκολ και 8 ασίστ σε 18 παιχνίδια με την Σαχτάρ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια της ουκρανικής ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Συνολικά μετράει 44 συμμετοχές με την Σαχτάρ, έχοντας συνολικά 12 γκολ και 17 ασίστ. Ο ίδιος είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.