Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς: Ανακοίνωσε Λεμινά, κοντά σε Σαράμπια και Ζοάο Γκόμες

Γουλβς: Ανακοίνωσε Λεμινά, κοντά σε Σαράμπια και Ζοάο Γκόμες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2023 03:52
Η Γουλβς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μάριο Λεμινά, με τον διεθνή Γκαμπονέζο αμυντικό μέσο να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «λύκους». «Ακολουθούν Σαράμπια και Ζοάο Γκόμες».

Δεύτερη μεταγραφική προσθήκη για την Γουλβς, η οποία μετά τον Ματέους Κούνια απέκτησε και τον Μάριο Λεμινά. Οι «λύκοι» έδωσαν τα χέρια με την Νις έναντι ενός ποσού που φέρεται ότι αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ και ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Γκαμπονέζου αμυντικού μέσου.

Ο 29χρονος ήταν βασικό στέλεχος τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Νις, σημειώνοντας 22 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο και επιστρέφει στην Αγγλία μετά τις θητείες του σε Φούλαμ (30 συμμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) και Σαουθάμπτον (52 συμμ., 2 γκολ, 2 ασίστ).

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επόμενοι στόχοι της Γουλβς είναι οι Πάμπλο Σαράμπια και Ζοάο Γκόμες.

Αναφορικά με τον πρώτο, η Γουλβς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του 30χρονου Ισπανού εξτρέμ μ’ ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Παράλληλα, οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Φλαμένγκο για τον 21χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ, ο οποίος πέρσι κατέγραψε 63 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ, 2 ασίστ, 19 κίτρινες κάρτες!).

Photo Credit: wolves.co.uk


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.