Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού ο Μεντί!

Αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού ο Μεντί!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/1/2023 16:18
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης, σήμερα Παρασκευή (13/1), ενώ οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να εκδώσουν ετυμηγορίες για μία κατηγορία βιασμού και μία για απόπειρα βιασμού και θα δικαστεί εκ νέου στις 26 Ιουνίου για αυτές τις κατηγορίες, όπως ανακοίνωσε ο δικαστής Στίβεν Έβερετ.

Η δίκη ξεκίνησε στο Δικαστήριο του Τσέστερ-στη Βόρεια Αγγλία- από τον Αύγουστο, αφού 13 γυναίκες κατήγγειλαν κατηγορίες εναντίον του Μεντί και του συγκατηγορούμενου Λουίς Σαχά Ματουρί και ανακοίνωσε την απόφασή του σήμερα, μετά από 14 ημέρες διαβουλεύσεων.

«Δεδομένου ότι υπάρχουν ανοιχτά θέματα που σχετίζονται με αυτήν την υπόθεση, ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να σχολιάσει περαιτέρω αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε ότι ήταν «κίνδυνος για τις γυναίκες», ισχυριζόμενος ότι είχε μόνο συναινετικό σεξ.

Θυμίζουμε πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γαλλία φυλακίστηκε στα τέλη Αυγούστου 2021 και πέρασε περισσότερους από τέσσερις μήνες σε προφυλάκιση. Αποφυλακίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου 2022, είχε τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση εν αναμονή της δίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάβρη, τον ανακάλυψε η Μαρσέιγ και πέρασε μια σεζόν με τη Μονακό. Το 2017 έγινε ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία, όταν η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 52 εκατομμύρια λίρες (περίπου 61,4 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσει. Ο Μεντί έπαιξε για τελευταία φορά με τη Σίτι εναντίον της Τότεναμ τον Αύγουστο του 2021 και αποβλήθηκε από τον σύλλογο της Premier League αργότερα τον ίδιο μήνα όταν συνελήφθη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.