Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μάκλσφιλντ έδωσε άδεια σε παίκτη της για να πάει στο… Love Island!

Η Μάκλσφιλντ έδωσε άδεια σε παίκτη της για να πάει στο… Love Island!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2023 16:22
Η αγγλική Μάκλσφιλντ ανακοίνωσε ότι έδωσε ειδική άδεια στον ποδοσφαιριστή της Τομ Κλερ προκειμένου να συμμετάσχει στο… ριάλιτι γνωριμιών Love Island!

Viral έγινε στην Αγγλία η είδηση που θέλει τον Τομ Κλερ να αφήνει την Μάκλσφιλντ στα κρύα του λουτρού για να συμμετάσχει στο ριάλιτι γνωριμιών Love Island! Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε ότι έδωσε ειδική άδεια στον 23χρονο Άγγλο φορ, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πρώτους της παίκτες μετά την επανίδρυση του κλαμπ και ήταν πρώτος της σκόρερ την περσινή σεζόν με 23 γκολ.

Το Love Island είναι ριάλιτι γνωριμιών, το οποίο είδαμε φέτος και στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΙ. Στην αγγλική έκδοση, κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν μαζί σε μια βίλα τη Νότια Αφρική και το ριάλιτι θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Κλερ μπορεί να χάσει αρκετές εβδομάδες δράσης με την ομάδα του.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι που χάνουμε έναν παίκτη του βεληνεκούς του Τομ για το άμεσο μέλλον, αναγνωρίζουμε επίσης την απίστευτη ευκαιρία που του παρουσιάζεται τόσο για εκείνο όσο και για την οικογένεια του σε προσωπικό επίπεδο. Ο Τομ παραμένει μεγάλο κομμάτι των πλάνων μας εδώ και έχει εκφράσει την ακλόνητη επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα μετά το σόου» , αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Η πάλαι ποτέ ομάδα της Λιγκ 2, ιδιαίτερα γνωστή για όσους ασχολούνται στοιχηματικά με τις μικρές Αγγλίας, διαλύθηκε λόγω χρεών το 2020 και αναγεννήθηκε από τις στάχτες της το 2021. Στην πρώτη της χρονιά εξασφάλισε την άνοδο στην 8η κατηγορία και φέτος βρίσκεται σε τροχιά δεύτερης διαδοχικής ανόδου, όντας στην 1η θέση στο δυτικό όμιλο της Ντιβιζιόν Ουάν της Νόρθερν Πρέμιερ Λιγκ με +5 από την 2η θέση. Εφόσον εξασφαλίσει την άνοδο, θα ανέβει στην Νόρθερν Πρέμιερ Λιγκ, ήτοι την έβδομη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (NPL), και θα επιστρέψει στο στοιχηματικό κουπόνι.

Ο πρώην μέσος της Ουαλίας, της Λέστερ και της Μπλάκμπερν, Ρόμπι Σάβατζ, είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, ενώ ο Νιλ Ντανς, που έπαιζε για την Κρίσταλ Πάλας και την Μπόλτον, είναι ο προπονητής.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.