Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με γκολάρα στην παράταση (video)

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με γκολάρα στην παράταση (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/1/2023 16:34
Ο Απόλλων Παραλιμνίου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε με 2-1 του Αγίου Νικολάου στην παράταση της ρεβάνς του 2-2 του πρώτου αγώνα.

Με γκολ από τα... αποδυτήρια...μόλις το 1’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην Κρήτη, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά ακριβώς στο ημίωρο ο Περικλής Μηνάς-μετά από ασίστ του Μελισσόπουλου-με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.





Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατοίκου (Αθηνών) για την κανονική διάρκεια του αγώνα, αφού 87' ο Τζελίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα ανενόχλητος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου στο 109’ και πάλι ο Γιώργος Γεωργιάδης , αφού έκλεψε τη μπάλα, πέρασε και τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ πάνω από τον Γιαγκόζη, κάνοντας δύο τα δικά του τέρματα και της ομάδας, χαρίζοντας της τη νίκη-πρόκριση.



Πλέον ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Λαμία -που προκρίθηκε χθες επί της Καλλιθέας- σε διπλούς αγώνες.

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης, Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χίζι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (105' Μαρκάκης), Νοκάι, Σέχου.

Απόλλων Παραλιμνίου: Φ. Κουτζαβασίλης, Γ. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (118' Γάκης), Καρυοφύλλης, Κιουτσεκτσίδης, Τζαμπέγια, Τζελίδης, Γεωργιάδης, Κοσμάς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.