Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σιμεόνε αποχαιρετά την Ατλέτικο το καλοκαίρι σύμφωνα με ισπανικά Μέσα

Ο Σιμεόνε αποχαιρετά την Ατλέτικο το καλοκαίρι σύμφωνα με ισπανικά Μέσα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/1/2023 15:41
Το τέλος εποχής στην Ατλέτικο Μαδρίτης προαναγγέλει σήμερα (10/1) ρεπορτάζ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικήγς τηλεόρασης.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδας, η οποία φέτος δεν πείθει με συνέπεια να έχει βρεθεί εκτός Ευρώπης τερματίζοντας τελευταία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που συμμετείχε αλλά και εκτός τετράδας της Λα Λίγκα μέχρι στιγμής, αναμένεται να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ισπανική εκπομπή «Chiringuito», ο Αργεντινός κόουτς είναι έτοιμος νά αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι και, μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει και τη διοίκηση του συλλόγου για την απόφαση του.

Ο «Τσόλο» ανέλαβε την Ατλέτικο το 2011 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά οι πιαθνότητες να μην το εξαντλήσει είναι πλέον πολλές. Θυμίζουμε πως με τους «ροχιμπλάνκος» ο Σιμεόνε, παρ' ότι κατακρίθηκε για τον αμυντικό του προσανατολισμό έφτασε σε δύο κατακτήσεις της Λα Λίγκα, ένα Κύπελλο Ισπανίας κι ένα ισπανικό Σούπερ Καπ, δύο Γιουρόπα Λιγκ, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ ενώ ήταν φιναλίστ και σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ στην πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.