Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Φαβρ από την Νις μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο

Τέλος ο Φαβρ από την Νις μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2023 20:48
Ο Λουσιέν Φαβρ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νις μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Λε Πουί της 3ης κατηγορίας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νις, η οποία γνωστοποίησε την απόλυση του Λουσιέν Φαβρ το απόγευμα της Δευτέρας (9/1).

Ο Ελβετός τεχνικός πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται μόλις στην 11η θέση με 21 βαθμούς και αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης αποτέλεσε ο αποκλεισμός του Σαββάτου στο Κύπελλο Γαλλίας από την Λε Πουί της 3ης κατηγορίας μετά την ήττα με 1-0 εκτός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 65χρονος ανέλαβε τον πάγκο της Νις το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Κριστοφέρ Γκαλτιέ, και επέστρεψε στην Νίκαια μετά την επιτυχημένη διετία 2016-18 όπου η ομάδα τερμάτισε 3η και βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η δεύτερη θητεία στην Νις αποδείχθηκε αρκετά σύντομη, καθώς κάθισε στον πάγκο μόλις σε 26 παιχνίδια, έχοντας απολογισμός 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Ο Ντιντιέ Ντιγκάρντ αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή μέχρι νεωτέρας, ενώ ο Τζουλιέν Στεφάν που επίσης απολύθηκε σήμερα (9/1) από το Στρασβούργο είναι ένας υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φαβρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.