Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεμπούτο κόντρα στον Μέσι και τον Νεϊμάρ ο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία!

Ντεμπούτο κόντρα στον Μέσι και τον Νεϊμάρ ο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/1/2023 15:16
Σε φιλικό ματς με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι στις 19 Ιανουαρίου (19:00) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών που «κουβαλάει» από την Premier League, του πριν κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα Αλ Νασρ, της Σαουδικής Αραβίας, αλλά θα μπορούσε να παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αυτόν τον μήνα, όπως δήλωσε ο προπονητής Ρούντι Γκαρσιά.

Ο Ρονάλντο έχασε τον πρώτο από τους δύο εγχώριους αγώνες-που δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί- με την Αλ Νασρ την Παρασκευή, αφού τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), επειδή έριξε ένα τηλέφωνο από το χέρι ενός νεαρού οπαδού, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Έβερτον τον Απρίλιο.

Ο Γκαρσιά επιβεβαίωσε ότι ο 37χρονος επιθετικός θα χάσει επίσης τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αλ Σαμπάμπ και θα κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της Ετιφάκ στις 22 Ιανουαρίου, αλλά μάλλον θα παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, σε μια ομάδα που θα αποτελείται από παίκτες της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ στο Ριάντ στις 19 Ιανουαρίου.



«Το ντεμπούτο του δεν θα είναι με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Θα είναι μια μικτή μεταξύ Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ. Ως προπονητής της Αλ Νασρ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με αυτό το ματς. Για την εξέλιξη, το να βλέπω την Παρί Σεν Ζερμέν, να βλέπω τους σπουδαίους παίκτες της γαλλικής ομάδας, είναι πράγματι καλό. Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τρεις μέρες αργότερα. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα. Αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση... Είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε χαρούμενοι. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα να κερδίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να το κάνουμε», δήλωσε σχετικά ο Γκαρσία, σύμφωνα με την L'Equipe.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.