Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασμα Λεμπέφ: «Δεν έχω δει ποτέ την Τσέλσι τόσο χαμηλά - Παίκτες χωρίς κότσια και περηφάνεια»

Ξέσπασμα Λεμπέφ: «Δεν έχω δει ποτέ την Τσέλσι τόσο χαμηλά - Παίκτες χωρίς κότσια και περηφάνεια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2023 22:48
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Φρανκ Λεμπέφ για την αποκαρδιωτική εικόνα της Τσέλσι μετά το βαρύ αποκλεισμό με 4-0 από την Μάντσεστερ Σϊτι στο Κύπελλο, με τον παλαίμαχο άσο των Λονδρέζων να μιλά με σκληρούς χαρακτηρισμούς για παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Η Τσέλσι γνώρισε συντριβή με 4-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1988/89 αποκλείστηκε και από τις δύο κυπελλικές διοργανώσεις τόσο νωρίς στη σεζόν.

Οι «μπλε» πραγματοποιούν απογοητευτικές εμφανίσεις με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο και ο Άγγλος τεχνικός δέχεται πλέον σφοδρή κριτική από τον κόσμο της ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα και την έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας. Η ομάδα έχει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία (1-3-3) στην Πρέμιερ Λιγκ και βλέπει την τετράδα με… κιάλια, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση και στο -10 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξιοσημείωτο ότι οι οπαδοί της Τσέλσι που βρέθηκαν σήμερα στο «Έτιχαντ» τραγουδούσαν τα ονόματα των Ρόμαν Αμπράμποβιτς και Τόμας Τούχελ.

Μετά τη συντριβή στο Κύπελλο, όπου οι Λονδρέζοι δεν είχαν ούτε υποψία φάσης, ολοκληρώνοντας το ματς με 0.09 xGoals, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Φρανκ Λεμπέφ ξέσπασε με δηλώσεις του στο ESPN:

Είναι ντροπιαστικό. Σκεφτόμουν τον Τζιανλούκα Βιάλι και αν έβλεπε από ψηλά, θα έκλεινε την τηλεόραση και θα πήγαινε να παίξει με τους Κρόιφ, Πελέ, Μαραντόνα και Μιχαΐλοβιτς για να διασκεδάσει. Δεν έχω δει ποτέ την Τσέλσι τόσο χαμηλά. Οι παίκτες δεν έχουν θέληση, δεν έχουν τα κότσια, δεν έχουν το κουράγιο να παλέψουν για τα χρώματα της ομάδας. Δεν έχουν περηφάνια.

Βλέπω παίκτες να μην δείχνουν τίποτα. Έδειξαν ασέβεια προς τους οπαδούς και το σύλλογο. Μιλάω για τους λεγόμενους ηγέτες, όχι για τους νεαρούς παίκτες. Οι παίκτες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας είναι ντροπιαστικοί. Δεν κάνουν τίποτα. Δεν ξέρω τι κάνει ο Χάβερτζ. Μέισον σε αγαπάω αλλά έλα τώρα! Δεν ξέρω ακόμα τι κάνει στο γήπεδο ο Ζορζίνιο. Κύριε Πότερ, αρκετά τώρα, κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι αυτός ο σύλλογος που ξέρω. Είσαι τόσο μακριά από το να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης. Βρίσκεσαι μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας την Τσέλσι και αναρωτιέσαι ‘Τι στο διάολο συμβαίνει αυτή τη στιγμή; Ποιο είναι το πρόβλημα σας;»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.