Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο! Με Ντεσάμπ ως το 2026 η εθνική Γαλλίας

Επίσημο! Με Ντεσάμπ ως το 2026 η εθνική Γαλλίας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/1/2023 13:27
Στον πάγκο της Γαλλίας για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα θα παραμείνει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FFF), μετά τη γενική συνέλευση που έγινε σήμερα (7/1).

«Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Πρόεδρός της Νοέλ λε Γκρετ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση του συμβολαίου του Ντιντιέ Ντεσάμπ ως επικεφαλής της γαλλικής εθνικής ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2026», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Φτάνοντας στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας το 2012, ο Ντεσάμπ ολοκλήρωνε το συμβόλαιό του στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ όπου οι «μπλε» έφτασαν στον τελικό, αν και ηττήθηκαν από την Αργεντινή στα πέναλτι (4-2/3-3 παράταση/2-2 κανονική διάρκεια), παρά όμως τις φήμες για έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο, ο Ντεσάμπ παρέμεινε.

«Θα σας ανακοινώσω κάτι που είναι τεράστια χαρά για μένα, ότι ο πρόεδρός αποφάσισε να παρατείνει τη συνεργασία μας μέχρι το 2026. Ευχαριστώ τον πρόεδρο (Νοέλ λε Γκρε) για τη μόνιμη υποστήριξή του και την εμπιστοσύνη του. Είναι κάτι που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της γαλλικής ομάδας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.