Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Νταμπό από τον Ολυμπιακό

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Νταμπό από τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2023 20:17
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Οι Βοιωτοί έδωσαν τα χέρια με τον Ολυμπιακό και ανακοίωσαν τον Γάλλο μέσο με τη μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο.

Ο 21χρονος αγωνίστηκε φέτος σε έξι παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β’ στην Super League 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Η ανακοίνωση:

«Στον Λεβαδειακό ο Νταμπό

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 42.

Αμπντουλαγιέ καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!

Δείτε τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας σε δράση…»

Photo Credit: .levadiakosfc.gr


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.