Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Πόρτα» από τον Ερυθρό Αστέρα σε πρόταση για τον Ίβανιτς

Παναθηναϊκός: «Πόρτα» από τον Ερυθρό Αστέρα σε πρόταση για τον Ίβανιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/1/2023 17:37
Πρόταση για τον Μίρκο Ίβανιτς του Ερυθρού Αστέρα φέρεται πως κατέθεσε ο Παναθηναϊκό εισπράτοντας αρνητική απάντηση από τους Σέρβους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Mozzart Sport» ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Ερυθρό Αστέρα προσφέροντας 3 εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού της ομάδας αλλάαυτοί απάντησαν αρνητικά.

Ο παίκτης που αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι, αλλά έχει ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, έως το 2025, έχοντας μάλιστα ρήτρα αποδέσμευσης τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ίβανιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα, πέρασε ως δανεικός από την Προλετέρ και το 2016 πουλήθηκε με 1 εκατ. ευρώ στην Μπάτε Μπορίσοφ. Τρία χρόνια μετά, ο Ερυθρός Αστέρας τον αγόρασε με 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 11 ασίστ.

Μένει να φανεί πλέον αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την περίπτωσή του, που θα κάνει την υπέρβαση πλησιάζοντας την ρήτρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.