Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Οι ήττες δεν πρέπει να δημιουργούν ανησυχία, δείχνουν την πραγματικότητα»

Αλμέιδα: «Οι ήττες δεν πρέπει να δημιουργούν ανησυχία, δείχνουν την πραγματικότητα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/1/2023 01:52
Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως θα πρέπει να επικρατήσει ηρεμία μετά την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννινα και δήλωσε τι δεν λειτούργησε καλά για την «Ένωση».

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από 13 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πηγαίνει με -7 στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Αλμέιδα στάθηκε στα λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova:


Για το ματς και την ήττα της ΑΕΚ μετά από 13 παιχνίδια: «Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει γκολ, αλλά κάναμε 2-3 λάθη που είχαμε μιλήσει πριν από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα επανήλθε όπως είχε παίξει και στα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε πίσω και προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν ευθύνεται η έλλειψη συγκέντρωσης για την εμφάνιση στο πρώτο μέρος: «Δεν ξέρω αν έχει να κάνει 100% με την έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά κάποια ξεκάθαρα πράγματα που είχαμε συζητήσει πριν το παιχνίδι, που αφορούσαν τα ατομικά χαρακτηριστικά και το σύνολο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:


Για την ήττα και αν προκαλεί έξτρα πίεση στην ομάδα αυτό το αποτέλεσμα που την έφερε στο -7:

«Να ευχηθώ πρώτα σε όλους μία καλή χρονιά. Οι ήττες δεν θα έπρεπε να δημιουργούν ανησυχία. Όπως αντιστοίχως στις νίκες ότι δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα είναι καλά. Και οι ήττες δείχνουν πάντα την πραγματικότητα. Απόψε, υπήρξαν πολλά πράγματα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για τα λάθη που κάναμε πριν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν ένα 4-2 ή 4-3 για εμάς. Η πραγματικότητα σου δείχνει ότι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 2-0 εις βάρος μας.

Η ομάδα μας δεν έκανε συνήθως τα πράγματα που κάνει. Δεν ήμασταν ακριβείς σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Γνωρίζαμε κάποια πλεονεκτήματα σε ατομικά χαρακτηριστικά παικτών του αντιπάλου που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν κάναμε αυτά που λέγαμε. Γνωρίζαμε τον χρόνο που θα είχαμε φτάσει για να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έφτασε εμάς, λόγω των δικών μας λαθών, με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε.

Ο αντίπαλος έμεινε πίσω και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα κλείστηκε καλά ο αντίπαλος και έδιωχνε τη μπάλα όπως μπορούσε. Για μένα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή κανείς δε σου χαρίζει τίποτα. Όταν κερδίζεις έχει μεγάλη αξία, γιατί κυνηγάς τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο αν περιμένεις κάποιος να σου χαρίσει κάτι δεν πρόκειται να συμβεί. Το ματς ήταν πολύ… μαζεμένο. Λίγος ο χρόνος παιχνιδιού, γιατί η μπάλα σταματούσε, αντί να κυλάει. Απόψε παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Που είναι ο κόσμος μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.