Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ ο Ρονάλντο: «Το συμβόλαιο μου είναι μοναδικό επειδή είμαι μοναδικός παίκτης»

Παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ ο Ρονάλντο: «Το συμβόλαιο μου είναι μοναδικό επειδή είμαι μοναδικός παίκτης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2023 20:22
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ μπροστά σε 30 χιλιάδες φιλάθλους και σε ερώτηση για το συμβόλαιο των 200 εκατομμυρίων απάντησε πως: «Το συμβόλαιο μου είναι μοναδικό επειδή είμαι μοναδικός παίκτης».

Παίκτης την Αλ Νασρ είναι με κάθε επισημότητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους διοικούντες της ομάδας μπροστά σε 30 χιλιάδες οπαδούς στο «Mrsool Park Stadium».

Ο 38χρονος άσος έτυχε ηρωικής υποδοχής από τους Σαουδάραβες οπαδούς στο Ριάντ και μετά τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Στις δηλώσεις του ο CR7 αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από Ευρώπη, Βραζιλία, Αυστραλία, ΗΠΑ αλλά όπως πρόσθεσε «η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε» και ότι θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Ασία. Ο ίδιος τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ ανταγωνιστικό ενώ σε ερώτηση για το συμβόλαιο του, το ακριβότερο στην ιστορία με ετήσιες αποδοχές 200 εκατ. ευρώ, ανέφερε πως: «Το συμβόλαιο μου είναι μοναδικό επειδή είμαι μοναδικός παίκτης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίαση του:


Για τις προτάσεις που είχε και το συμβόλαιο του: «Τώρα μπορώ να πω ότι είχα αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη, από συλλόγους σε Βραζιλία, Αυστραλία, ΗΠΑ και ακόμα και από την Πορτογαλία προσπάθησαν να με αποκτήσουν, όμως έδωσα το λόγο μου σε αυτό το σύλλογο. Το συμβόλαιο μου είναι μοναδικό επειδή είμαι μοναδικός παίκτης».

Για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και τους επικριτές του: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να παίξω, ακόμα και αύριο εάν ο κόουτς μου δώσει την ευκαιρία. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Ήρθα εδώ για να συνεχίσω να σκοράρω γκολ και να κερδίζω. Τα τελευταία 15 χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ στην Σαουδική Αραβία. Τώρα είναι πολύ καλύτερο. Η Σαουδική Αραβίας κέρδισε την Αργεντινή, τους πρωταθλητές, κάτι που δείχνει τη βελτίωση τους».

Για τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ στην Αραβία. Ήρθα να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Μου αρέσει η αραβική κουλτούρα και ήρθα εδώ για να την μεταφέρω σε όλο τον κόσμο. Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Έχω ήδη κερδίσει και παίξει στις καλύτερες ομάδες εκεί και τώρα θέλω μια νέα πρόκληση στην Ασία και η Αλ Νασρ μου έδωσε την ευκαιρία. Είναι καλό που ήρθα εδώ. Έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη και θέλω να το κάνω και εδώ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.