Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ – Βόλος 0-0: Ο Κλέιμαν κράτησε «όρθιους» τους Βολιώτες (video)

ΟΦΗ – Βόλος 0-0: Ο Κλέιμαν κράτησε «όρθιους» τους Βολιώτες (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/1/2023 19:15
Ο Βόλος με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Κλέιμαν κράτησε στο 0-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πέρασε προσωρινά μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Δεν είχε γκολ το πρώτο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ για το 2023. ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Ηράκλειο, με τους Κρητικούς να ήταν καλύτεροι αλλά να πέφτουν πάνω στον εκπληκτικό Κλέιμαν ο οποίος κατέβασε ρολά, χαρίζοντας το βαθμό στους Βολιώτες.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος έχοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 8’ ο Ντίκο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν, ενώ στο 45’ βρέθηκε ξανά απέναντι στον γκολκίπερ του Βόλου έπειτα από εκπληκτική πάσα του Νέιρα, όμως ο Ισραηλινός κράτησε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΟΦΗ απείλησε ξανά με κεφαλιά του Τοράλ έπειτα από χτύπημα κόρνερ αλλά ο Άλχο απέκρουσε στη γραμμή.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 58’ βρήκε δίχτυα με τον Λάρσον έπειτα από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Βόλος κατάφερε να ισορροπήσει και στο 78’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι αλλά η κεφαλιά-ψαράκι του Κούτσια πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους Κρητικούς, όταν σε στατική φάση ο Περέα έπιασε κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε εξ επαφής, κρατώντας το 0-0.

Με το βαθμό ο ΟΦΗ πέρασε μόνος στην 10η θέση με 12 βαθμούς και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Βόλος έφτασε τους 26 και πέρασε μόνος του στην 5η θέση με +1 από τον 6ο Άρη που αντιμετωπίζει αύριο (4/1) τον ΠΑΟΚ. Αξιοσημείωτο πως η ομάδα του Μπράτσου έμεινε στο μηδέν για 4ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.