Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ με μισθό 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Επίσημο: Ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ με μισθό 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2022 23:30
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ, με τον Πορτογάλο σταρ να υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου το οποίο θα του αποφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία, με τον Πορτογάλο αστέρα να υπογράφει συμβόλαιο στην Αλ Νασρ.

Ο 38χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές 200 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία.

Πόσα χρήματα θα βγάζει κάθε δευτερόλεπτο ο Ρονάλντο

Στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο θα έχει προπονητή τον Γάλλο Ρούντι Γκαρσία αλλά το αξιοσημείωτο είναι πως σχεδόν όλο το προπονητικό τιμ είναι Πορτογάλοι. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Καμερουνέζος επιθετικός Βινσέντ Αμπουμπακάρ, ο Βραζιλιάνος μέσος Λουίζ Γκουστάβο και ο Κολομβιανός γκολκίπερ Νταβίντ Οσπίνα.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Αλ Νασρ να βρίσκεται στην 2η θέση με 7 νίκες σε 10 παιχνίδια και στο -2 από την πρωτοπόρο Αλ Σαμπάμπ.

Στην ανακοίνωση της η Αλ Νασρ αναφέρει το εξής: «Η ιστορία σε εξέλιξη. Αυτή είναι μια υπογραφή που όχι μόνο θα εμπνεύσει τον σύλλογό μας να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημα, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Photo Credit: https://twitter.com/AlNassrFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.