Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αραβικά Μέσα: «Υπέγραψε στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο»!

Αραβικά Μέσα: «Υπέγραψε στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2022 21:06
Σύμφωνα με το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Αλ Νασρ έως το καλοκαίρι του 2025! Στα 200 εκατ. ευρώ ο ετήσιος μισθός του Πορτογάλου!

Αρκετά πιθανό φαντάζει πλέον το σενάριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Αλ Νασρ έως το καλοκαίρι του 2025!

Από την πλευρά της, η Marca υποστηρίζει ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα ωρών και η επισημότητα της συμφωνίας είναι «στο 99%» και πως ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη με σκοπό να πάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και να επισημοποιήσουν τη μεταγραφή στις 31 Δεκεμβρίου.

Οι αριθμοί αυτής της φερόμενης συμφωνίας είχαν επίσης αναφερθεί. Ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα λαμβάνει αμοιβή υπογραφής 100 εκατ. ευρώ και μισθό 200 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, τον υψηλότερο στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα και ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέροντας ότι εκκρεμεί μια συνάντηση ώστε να ελεγχθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πως στο ετήσιο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ περιλαμβάνονται οι διαφημιστικές συμφωνίες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.