Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Παναιτωλικό, Πανθρακικό και Ξάνθη, μοιρασιά στο Παγκρήτιο

Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Παναιτωλικό, Πανθρακικό και Ξάνθη, μοιρασιά στο Παγκρήτιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 19:57
Στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε ο Παναιτωλικός ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά στο Αγρίνιο και ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Πανθρακικό που επικράτησε με 2-0 τη Καλλονή. Με Κάλβο η Ξάνθη, 2-1 τον ΟΦΗ ισόπαλοι 2-2, Εργοτέλης και Απόλλων.

Αήττητος για ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα του έμεινε ο Παναιτωλικός ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στο Αγρίνιο και έφτασε τους 21 βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου είχαν την υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Θεοδωρίδη, ενώ στην επανάληψη Μπόγιοβιτς (60') και Καμαρά (66') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ το οποίο έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στον Παναιτωλικό μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Από την άλλη, σπουδαία νίκη πήρε και ο Πανθρακικός ο οποίος κέρδισε με 2-0 τη Καλλονή και «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, με τον Κάσες να ανοίγει το σκορ στο 54’ ενώ ο Χρήστου στο 76’ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, με τη Καλλονή να μένει με δέκα παίκτες έξι λεπτά νωρίτερα λόγω αποβολής του Φαρία.

Με Κάλβο η Ξάνθη, φωνάζει ο ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Νίκες για Παναιτωλικό, Πανθρακικό και Ξάνθη, μοιρασιά στο Παγκρήτιο
Σε ένα τρομερό παιχνίδι με αρκετή ένταση στα τελευταία λεπτά, η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να διαμαρτύρονται για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι Ακρίτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον εξαιρετικό Κάλβο ο οποίος πέρασε στο δεύτερο μέρος και αμέσως έκανε τη διαφορά, νικώντας δύο φορές τον Φερνάντεζ (55’, 62’).

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 76’ με τον Κουτσιανικούλη, ωστόσο ο άσος των Κρητικών αποβλήθηκε στο 81’ για διαμαρτυρία αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες (στο 76’ αποβλήθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Σα Πίντο για τον ίδιο λόγο).

Στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυχτικά για την ισοφάριση και στο 90+6’ πέτυχαν γκολ με τον Παπάζογλου, όμως ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ που όπως φάνηκε, δεν έγινε ποτέ!

Τέλος, ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα.

Οι Κρητικοί που παρέμειναν για 5ο παιχνίδι χωρίς νίκη, άνοιξαν το σκορ με τον Μπαντιμπαγκά στο 16’, όμως ο Απόλλωνας έκανε την ανατροπή με δύο τέρματα του Πετρόπουλου (18’, 43’).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πελέ ο οποίος σκόραρε ξανά με φάουλ για τους Κρητικούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.