Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πάγωσαν» στην Τσέλσι με το νέο τραυματισμό του Τζέιμς στο γόνατο (video)

«Πάγωσαν» στην Τσέλσι με το νέο τραυματισμό του Τζέιμς στο γόνατο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2022 23:16
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Τσέλσι αναφορικά με τον τραυματισμό του Ρις Τζέιμς, ο οποίος χτύπησε στο ίδιο γόνατο που είχε αποκομίσει τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός Μουντιάλ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Μπόρνμουθ.

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Μπόρνμουθ στο Λονδίνο αλλά κινδυνεύει να χάσει ξανά τον αστέρα της, Ρις Τζέιμς.

Ο διεθνής Άγγλος δεξιός μπακ επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις μετά τον Οκτώβριο όταν και αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο ματς με την Μίλαν, ωστόσο χτύπησε εκ νέου στο ίδιο σημείο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ίδιο να δείχνει αρκετά απογοητευμένος.

Όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των «μπλε», Γκρέιαμ Πότερ: «Φυσικά και είναι απογοητευμένος, είναι στο ίδιο μέρος, επομένως ανησυχούμε. Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες 24-48 ώρες. Αυτή τη στιγμή ελπίζουμε ότι δεν είναι τόσο άσχημο».

Υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της Τσέλσι, μιας και ο 23χρονος άσος, που έχασε το Μουντιάλ εξαιτίας του τραυματισμού στο γόνατο, αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι της.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν σταματημό στην Τσέλσι τη φετινή σεζόν. Υπενθυμίζεται πως η αγγλική ομάδα στερείται την παρουσία του Ενγκολό Καντέ από τα μέσα Αυγούστου, ενώ πριν μερικό διάστημα γνωστοποιήθηκε νέο πρόβλημα στον Γουέσλι Φοφανά, ο οποίος είναι τραυματίας από τις 5 Οκτωβρίου. Σε φιλικό του Δεκεμβρίου οι Λονδρέζοι έχασαν και τον Αρμάντο Μπρόγια ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ συνεχίζει στα πιτς ο αριστερός μπακ Τσίλγουελ, που όπως και ο Τζέιμς, έχασε και αυτός το Μουντιάλ με την Εθνική Αγγλίας.

Η στιγμή του τραυματισμού του σε ανύποπτη φάση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.