Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Προς «ναυάγιο» η μεταγραφή του Μαντσίνι

Ολυμπιακός: Προς «ναυάγιο» η μεταγραφή του Μαντσίνι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/12/2022 15:52
Το θέμα της απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν προχωράει στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν θέσει ως προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, την προσθήκη ενός αριστερού μπακ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη τις προηγούμενες ημέρες φερόταν να έχει φτάσει κοντά στους Πειραιώτες. Ωστόσο πλέον η μεταγραφή του έχει δυσκολέψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους.

Σίγουρα δεν αποκλείεται κάποια ανατροπή στην υπόθεση, όμως στην παρούσα φάση το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μαντσίνι να συνεχίζει σε ομάδα του εξωτερικού. «Ανοιχτό» είναι ακόμα και το ζήτημα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τον Μαυριτανό επιθετικό να μην υπολογίζεται από τον Μίτσελ και τον Άρη να επιθυμεί να τον πάρει πίσω.

Η μεταγραφική προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Ολυμπιακό, μοιάζει να είναι η προσθήκη ενός αριστερού μπακ. Εκεί έχει εντοπιστεί ένα κενό και σε συνδυασμό με τη διάθεση παραχώρησης του Ρέαμπτσιουκ, είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί παίκτης.

Ήδη έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» τους υποψήφιους στόχους κι από τις αρχές Ιανουαρίου αναμένονται εξελίξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.