Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενκέτια: Έντεκα γκολ στα έντεκα τελευταία που έπαιξε βασικός στην Άρσεναλ! (video)

Ενκέτια: Έντεκα γκολ στα έντεκα τελευταία που έπαιξε βασικός στην Άρσεναλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2022 02:30
Ο Έντι Ενκέτια «σφράγισε» μ’ ένα εκπληκτικό γκολ τη νίκη της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ (3-1) την Boxing Day, φτάνοντας τα 11 τέρματα στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων»!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς μπορεί να αποκόμισε σημαντικό τραυματισμό με την Εθνική Βραζιλίας αλλά ο Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Έντι Ενκέτια και ο 23χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε το στατιστικό που τον θέλει να σκοράρει όταν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων».

Ο Άγγλος στράικερ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ καθώς κοντρόλαρε τη μπάλα από την πάσα του Έντεγκαρντ, απέφυγε με περιστροφική κίνηση τον Κέρερ και σούταρε σωστά στη δεξιά γωνία του Φαμπιάνσκι διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 69ο λεπτό. Έφτασε έτσι τα 11 γκολ στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του στο αρχικό σχήμα και όπως υπογραμμίζει η Opta, τα έχει καταφέρει με μόλις 16 σουτ στην εστία.

Η Άρσεναλ ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου μέρους και ξέφυγε προσωρινά με +8 στην κορυφή από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση μετά τη νέα νίκη της Νιούκαστλ, που έχει όμως δύο ματς περισσότερα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα (στο 1:38 το γκολ του Ενκέτια):




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.