Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάινκες για την επέμβαση στην καρδιά: «Η χειρότερη περίοδος της ζωής μου»

Χάινκες για την επέμβαση στην καρδιά: «Η χειρότερη περίοδος της ζωής μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2022 19:16
Ο Γιουπ Χάινκες μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του και τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά που τον οδήγησε στην εντατική για δύο εβδομάδες, κάνοντας λόγο για ένα μαρτύριο και τη χειρότερη περίοδο της ζωής του. Τι είπε για τον Μέσι.

Στα μέσα Νοεμβρίου, ο Γιουπ Χάινκες διαγνώστηκε με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα που απαιτούσε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Με την επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό Άρτουρρ Λίχτενμπεργκ, χρειάστηκαν αρκετά bypass για να διορθωθεί μια δυσλειτουργία δύο αρτηριών. Για δύο εβδομάδες, ο πρώην προπονητής της Μπάγερν που οδήγησε τους Βαυαρούς στο τρεμπλ το 2013 ήταν στην εντατική.

Ο ίδιος μιλώντας στο γερμανικό Kicker τόνισε πως ήταν: «η χειρότερη περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ο χρόνος δεν πέρναγε. Ένα μαρτύριο, ήταν ένα μαρτύριο».

Η επέμβαση ήταν ιδιαίτερα λεπτή και επικίνδυνη «για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό, που με στήριξαν. Προς το παρόν μπορώ να κάνω ελαφρύ περπάτημα».

Η σύζυγός του Ίρις είπε για τον Χάινκες ότι «μετά τη νίκη της Αργεντινής με 2-1 επί της Αυστραλίας, προέβλεψε ότι οι Νοτιοαμερικανοί θα κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο». Ο Γερμανός τεχνικός, παγκόσμιος πρωταθλητής ως παίκτης το 1974 και νικητής του Τσάμπιονς ως προπονητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1998) και την Μπάγερν (2013) δήλωσε χαρούμενος για τον Μέσι:

«Είμαι χαρούμενος για τον Μέσι. Νομίζω ότι αισθάνεται την αγάπη και τον θαυμασμό των νεότερων συμπαικτών του. Το ανταπέδωσε στην ομάδα με εξαιρετικές εμφανίσεις. Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας μπαμπάς που παλεύει με τα παιδιά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.