Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Ο Φίλιπς επέστρεψε υπέρβαρος από την Εθνική Αγγλίας»

Γκουαρδιόλα: «Ο Φίλιπς επέστρεψε υπέρβαρος από την Εθνική Αγγλίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2022 01:38
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως δε χρησιμοποίησε τον Κάλβιν Φίλιπς στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ διότι επέστρεψε υπέρβαρος από την Εθνική Αγγλίας!

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-2 της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (22/12) για το Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δείχνοντας σε καλή κατάσταση στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η απουσία του Κάλιβν Φίλιπς από την αποστολή προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά καθώς υπόλοιπο Άγγλοι διεθνείς των «πολιτών», Κάιλ Γουόκερ, Τζον Στόουνς, Τζακ Γκρίλις και Φιλ Φόντεν, βρίσκονταν κανονικά στον πάγκο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε γιατί δεν τον χρησιμοποίησε και ο ίδιος αποκάλυψε πως ήρθε υπέρβαρος από το Κατάρ: «Δεν είναι τραυματίας. Ήρθε υπέρβαρος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ήρθε σε κατάσταση για να κάνει προπονήσεις και να αγωνιστεί. Γι' αυτό δεν μπορεί να παίξει. Όταν θα είναι έτοιμος θα παίξει και τον χρειαζόμαστε. Τον χρειαζόμαστε πολύ», τόνισε. Όταν ρωτήθηκε πως θα διαχειριστεί το ζήτημα, αρκέστηκε στο σχόλιο: «ιδιωτική συνομιλία».

Αν και βασικός στην πορεία της Αγγλίας ως τον τελικό του Euro 2020, ο Φίλιπς έπαιξε μόλις 40 λεπτά στο Μουντιάλ του Κατάρ ερχόμενος από τον πάγκο στα ματς με Ουαλία και Σενεγάλη. Ο 27χρονος αποκτήθηκε έναντι 42 εκατ. λιρών το καλοκαίρι από την Λιντς αλλά έχει παίξει μόνο σε 4 παιχνίδια της Σίτι μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιπς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διατροφή του, αφού προ πενταετίας είχε αστειευτεί ότι πρέπει να σταματήσει να τρώει σοκολατένιο κέικ μετά το κυριακάτικο τραπέζι όταν του είχε ζητηθεί να χάσει κιλά από τον τότε τεχνικό της Λιντς, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί αρκετή πίεση και από τον Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος είχε πολύ αυστηρό διαιτολόγιο στους ποδοσφαιριστές κατά τη θητεία του στα «παγώνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.