Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστροφή Ρανιέρι στην Κάλιαρι μετά από 31 χρόνια!

Επιστροφή Ρανιέρι στην Κάλιαρι μετά από 31 χρόνια!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/12/2022 20:52
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιστρέφει στους πάγκους αφού συμφώνησε με την Κάλιαρι στην οποί είχε εργαστεί ξανά πριν από τρεις δεκαετίες.

Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Σαρδηνίας, που αυτή την στιγμή βρίσκεταισ την 14η θέση της δεύτερης κατηγορίας, ώστε να αναλάβει αντί του Φάμπιο Λιβεράνι που απομακρύνθηκε. Η διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα θα είναι σίγουρα ως το 2024.

Ο Ρανιέρι έχει σπουδαία προπονητική καριέρα, αφού εκτός της Κάλιαρι με την οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο στην 3η κατηγορία πριν από 31 χρόνια, έχει εργαστεί σε Νάπολι, Φιορεντίνα, Πάρμα, Ρόμα, Γιουβέντους, Τσέλσι, Φούλαμ και Λέστερ με την οποία κατέκτησε και το θρυλικό πρωτάθλημα του 2016, ενώ είχε περάσει -όχι επιτυχημένα- κι από τον π΄γκο της Εθνικής Ελλάδας.

Τελευταία του δουλειά ήταν η Γουότφορντ, στην οποία παρέμεινε από τον Οκτώβριο του 2021, μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, καθώς σε 14 παιχνίδια μέτρησε, μόλις 2 νίκες, μια ισοπαλία και 11 ήττες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.