Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Εκτός έως τέλη Φλεβάρη-αρχές Μαρτίου ο Καντέ

Τσέλσι: Εκτός έως τέλη Φλεβάρη-αρχές Μαρτίου ο Καντέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2022 19:58
Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε πως ο Ενγκολό Καντέ δεν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν τα τέλη Φλεβάρη ή τις αρχές Μαρτίου, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε το νέο τραυματισμό του Γουέσλι Φοφανά.

Δεν επιφύλασσέ θετικά νέα ο Γκρέιαμ Πότερ στους οπαδούς της Τσέλσι όσον αφορά την κατάσταση του Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος βρίσκεται στα πιτς από τις 14 Αυγούστου μετά από μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο και το νέο τραυματισμό που υπέστη σε προπόνηση που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Τσέλσι: «Θα επιστρέψει στα τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου. Προέρχεται από εγχείρηση επομένως το μίνιμουμ που πρέπει να μείνει εκτός είναι τέσσερις μήνες».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 31χρονου με την Τσέλσι εκπνέει στο φινάλε της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του. Μάλιστα η καταλανική Sport υποστηρίζει ότι ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, η οποία μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Από την άλλη, άσχημα ήταν τα νέα και για τον Γουέσλι Φοφανά, ο οποίος είναι τραυματίας από τις 5 Οκτωβρίου και το τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος στόπερ επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με την Μπρέντφορντ και σύμφωνα με τον Πότερ, θα λείψει για μερικές εβδομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.