Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η FIFA προανήγγειλε πως θα λάβει μέτρα για την παρουσία του Salt Bae στην απονομή του Μουντιάλ

Η FIFA προανήγγειλε πως θα λάβει μέτρα για την παρουσία του Salt Bae στην απονομή του Μουντιάλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/12/2022 03:02
Η FIFA γνωστοποίησε ότι θα λάβει «τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα» για την παράνομη πρόσβαση ατόμων στον αγωνιστικό χώρο μετά τη στέψη της Εθνικής Αργεντινής ως παγκόσμιας πρωταθλήτριας, «φωτογραφίζοντας» τον εκκεντρικό σεφ Nusret Gokce, γνωστό ως «Salt Bae».

Η Αργεντινή κατέκτησε το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της στο Μουντιάλ του Κατάρ ωστόσο κατά την τελετή απονομής βρέθηκαν αρκετά άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με την «αλμπισελέστε» και τους ποδοσφαιριστές.

Αυτός που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις ήταν ο εκκεντρικός Τούρκος σεφ Nusret Gokce, γνωστός ως «Salt Bae», ο οποίος δεν αρκέστηκε σε φωτογραφίες με τους παίκτες αλλά πήρε το τρόπαιο, το φίλησε και έβγαλε φωτογραφίες κόντρα στους κανονισμούς της FIFA. Μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο όπου τραβούσε τον Μέσι για να βγάλουν φωτογραφία τη στιγμή που ο Αργεντινός ήθελε προφανώς να ζήσει τις στιγμές με τους δικούς του ανθρώπους. Υπήρξαν μέχρι και φωτογραφίες που δάγκωσε τα μετάλλια των παικτών.

Οι εικόνες προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί του επετράπη από την FIFA να κρατάει το τρόπαιο και να τον αφήνουν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετοί κατηγόρησαν την Παγκόσμια Ομοσπονδία πως του έδωσε ειδικό προνόμιο ως φίλος του προέδρου, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Μερικές μέρες μετά τις αντιδράσεις, η FIFA ενημέρωσε μέσω εκπροσώπου πως: «Μετά από έλεγχο η FIFA διαπίστωσε πώς ορισμένα άτομα είχαν παράνομη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή κλεισίματος του σταδίου Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα».

Είναι αξιοσημείωτο πως η αποκρουστική συμπεριφορά του Salt Bae» οδήγησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ να του απαγορεύσουν την είσοδο στον τελικό του Κυπέλλου.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.