Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μίχνιεβιτς από την Πολωνία παρά το επιτυχημένο Μουντιάλ

Τέλος ο Μίχνιεβιτς από την Πολωνία παρά το επιτυχημένο Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2022 21:23
Παρελθόν από τον πάγκο της Πολωνίας αποτελεί ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς παρότι οδήγησε την ομάδα σε νοκ-άουτ φάση Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια. Σενάριο για Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας.

Ο 52χρονος κλήθηκε να αναλάβει τον πάγκο της Πολωνίας τον Ιανουάριο, αντικαθιστώντας τον Πάουλο Σόουζα, και κατάφερε να οδηγήσει τους «αετούς» στο Μουντιάλ του Κατάρ νικώντας την Σουηδία στα μπαράζ. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στην τελική φάση, αφού υπό τις οδηγίες του Μίχνιεβιτς η Πολωνία προκρίθηκε στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη φάση των «16». Εκεί η ομάδα αποκλείστηκε από την Γαλλία με 3-1, βάζοντας δύσκολα για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο στους μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά.

Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι στην Ομοσπονδία αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, καθώς σύμφωνα με τα πολωνικά Μέσα επιθυμούν έναν προπονητή με πιο επιθετικογενή φιλοσοφία. Η απόφαση έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο αλλά και θρυλικές μορφές του πολωνικού ποδοσφαίρου όπως του Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, διακαής πόθος της Ομοσπονδίας είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ο οποίος αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από τον πάγκο του Βελγίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.