Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Παίρνει τον 18χρονο Αντρέι Σάντος

Τσέλσι: Παίρνει τον 18χρονο Αντρέι Σάντος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2022 03:14
Ακόμα μια μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή είναι έτοιμη να κλείσει η Τσέλσι, αφού βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου μέσου Αντρέι Σάντος από την Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου βρίσκεται προ των πυλών της Τσέλσι. Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Βραζιλιάνο μέσο Αντρέι Σάντος.

Ο 18χρονος παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της Βάσκο τη φετινή σεζόν στην Σέριε Β, σημειώνοντας 8 γκολ σε 33 παιχνίδια και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πρόκειται για έναν box-to-box μέσο που προσφέρει πολλά τρεξίματα, αρκετά κοψίματα, τεχνική και πατάει συχνά στην περιοχή για σουτ.

Οι προσωπικοί όροι έχουν σχεδόν συμφωνηθεί, η συμφωνία στα τελικά στάδια και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λούκας Πεντρόσα, το 70% της μεταγραφής θα πάει στα ταμεία της Βάσκο. Σύμφωνα με την Globo Esporte, το ποσό της συμφωνίας αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, οι Λονδρέζοι θα αποκτήσουν ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή μετά τον 19χρονο Άγγλο μέσο Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα, τον 18χρονο Αμερικανό γκολκίπερ Γκαμπριέλ Σλονίνα και τον 19χρονο Ιταλό μέσο Τσέζαρε Κασαντέϊ. Παράλληλα, η ομάδα φέρεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Ιβοριανού επιθετικού Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά από την Μόλντε, ενώ μένει να φανεί αν θα κινηθεί ξανά για τον 19χρονο Ρώσο επιθετικό χαφ Αρσέν Ζακχαριάν μετά την αποτυχημένη απόπειρα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.