Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2013 00:19
Την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μπορεί να αγχώθηκε απέναντι στη Βαλένθια του Βαλβέρδε, ωστόσο το τελικό 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ της στο «Μεστάγια» της έδωσαν την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Οι «νυχτερίδες» πάγωσαν το «Παρκ Ντε Πρενς» με το όμορφο γκολ του Ζόνας (55’), ωστόσο ο Λαβέτσι στο 66’ ισοφάρισε το παιχνίδι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, καθώς η Ισπανική ομάδα δεν κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει κάποιο γκολ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Το ματς:


Χωρίς διάθεση να τρέξει μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, η Παρί έδειχνε ότι δεν είχε... κέφι, με αποτέλεσμα η Βαλένθια να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Σιρίγκου όμως να σώζει την ομάδα του από προσπάθεια του Σολδάδο.

Στη συνέχεια ωστόσο τπ παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τη Βαλένθια να ήταν μεν φιλόδοξη, ωστόσο προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ τα οποία δεν ανησυχούσαν την Γαλλική ομάδα η οποία από την άλλη ήταν... παρατηρητής του αγώνα.

Τελικώς ένα μακρινό σουτ του Ζόνας στις αρχές του δευτέρου μέρους, «ξύπνησαν» το ματς και όσους το παρακολουθούσαν, κάνοντας το 1-0 για τη Βαλένθια η οποία πλέον κυνηγούσε ακόμα ένα τέρμα για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Παρόλα αυτά η Παρί… από το πουθενά κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν και ο Γκαμέιρο στην πρώτη καλή στιγμή των Γάλλων σούταρε στην εστία, με τον Γκουαίτα να διώχνει, ωστόσο ο Λαβέτσι πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-1 στο 66'.

Τα πράγματα βέβαια δεν άλλαξαν πολύ για τους Ισπανούς, καθώς ήθελαν ένα γκολ για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο οι παίκτες έδειχναν κουρασμένοιμε αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία ώστε να στείλουν το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο. Έτσι η Παρί ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.