Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποθέωση για τους πρωταθλητές στην Αργεντινή, τρέλα για Μέσι! (video)

Αποθέωση για τους πρωταθλητές στην Αργεντινή, τρέλα για Μέσι! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/12/2022 11:26
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές προσγειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο Μπουένος Άιρες και όπως ήταν φυσικό έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Το περίμεναν άπαντες εδώ και χρόνια, είδαν τον Μέσι να τους δίνει ελπίδες και πλέον μπορούν να το πανηγυρίσουν με την ψυχή τους. Πάνω από ένα εκατομμύριο Αργεντίνοι μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία του Μπουένος Άιρες προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες της «αλμπισελέστε» οι οποίοι ανέβηκαν στην οροφή του ανοικτού λεωφορείου και απολάμβαναν τις στιγμές.

Αρχικά ο Μέσι εμφανίστηκε από την πόρτα του αεροπλάνου έχοντας δίπλα του τον Λιονέλ Σκαλόνι και στο χέρι του το βαρύτιμο τρόπαιο, το μόνο που του έλειπε από τη συλλογή της μυθικής του καριέρας.

Έπειτα άπαντες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και ακολούθησε μία πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος, με την αστυνομία να προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο.

Η ημέρα της Τρίτης κηρύχθηκε επίσημη αργία στην Αργεντινή προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να γιορτάσει την τεράστια αυτή επιτυχία.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.