Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022 - Το μεγαλείο του Πελέ: «Το άξιζε ο Μέσι, σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα»

Μουντιάλ 2022 - Το μεγαλείο του Πελέ: «Το άξιζε ο Μέσι, σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/12/2022 23:29
Ο Πελέ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ από την Αργεντινή κι απέδειξε για ακόμα μία φορά το μεγαλείο του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κατά πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, θέλησε να συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι και την Αργεντινή, δεν ξέχασε τον Εμπαπέ κι έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Παρά το γεγονός ότι οι Αργεντινοί ακόμα και μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου συνεχίζουν να... πικάρουν τους Βραζιλιάνους, ο Πελέ απέδειξε ξανά πόσο σπουδαία προσωπικότητα είναι.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμά του:

«Σήμερα, το ποδόσφαιρο είπε ξανά την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως του άξιζε βάσει της πορείας του. Ο καλός μου φίλος, Εμπαπέ, σκόραρε τέσσερα γκολ σε τελικό. Είναι δώρο να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα, για το μέλλον του αθλήματος. Και δεν θα μπορούσα να μην συγχαρώ το Μαρόκο για την απίστευτη πορεία του. Είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.