Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Παραμένει στην Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Επίσημο: Παραμένει στην Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2022 12:46
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε την παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ στον πάγκο της εθνικής ομάδας έως το Euro 2024.

Εθνική Αγγλίας και Γκάρεθ Σάουθγκέιτ συνεχίζουν μαζί έως το 2024. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παραμείνει επικεφαλής της εθνικής ομάδας έως το Euro 2024 όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του.

Υπήρχε μια ευρέως διαδεδομένη φημολογία ότι θα παραιτηθεί μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά εν τέλει αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο των «τριών λιονταριών».

Ο 52χρονος ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Αγγλίας το 2016 και οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018 αλλά και στον πρώτο τελικό της ιστορίας της σε Euro, το 2021 όπου η ομάδα του έχασε τον τίτλο στα πέναλτι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής ομοσπονδίας, Μαρκ Μπούλινγκχαμ δήλωσε συγκεκριμένα: «Είμαστε ευχαριστημένοι να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ συνεχίζει ως προπονητής της Αγγλίας και θα μας οδηγήσει στην πορεία προς το Euro 2024. Ο Γκάρεθ και ο Στιβ Χόλαντ έχουν πάντα την πλήρη υποστήριξη μας και τα πλάνα μας για το Euro ξεκινάνε τώρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.