Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόντριτς: «Συνεχίζω με την εθνική στο Nations League και μετά βλέπουμε»

Μόντριτς: «Συνεχίζω με την εθνική στο Nations League και μετά βλέπουμε»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/12/2022 20:57
Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε περήφανος για την πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, παρ' ότι όπως είπε δεν κατάφερε να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο που ήταν η κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε πως πως το μέλλον θα είναι λαμπρό αφού η νέα γενιά είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα.

Παράλληλα ο αρχηγός της Χρβάσκα απέφυγε να πει με σιγουριά πως ο νικηφόρος μικρός τελικός με το Μαρόκο ήταν το τελευταίο του ματς σε Μουντιάλ, αποκαλύπτοντας π[ως σίγουρα θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο επόμενο Nations League αρχικά και πως ύστερα όλα είναι ανοιχτά.

«Θέλαμε να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και φτάσαμε πολύ κοντά στο να το καταφέρουμε. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και επιστρέφουμε στην Κροατία νικητές. Τώρα μπορούμε να γιορτάσουμε. Οι επιτυχίες με την εθνική ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερες για εμένα και με κάνουν πάρα πολύ χαρούμενο. Έχουμε μεγαλώσει πάρα πολύ σαν ομάδα. Δεν είμαστε ένα... πυροτέχνημα που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Δεν μας βλέπω πλέον ως δυνατό αουτσάιντερ, αλλά σαν μια σταθερά πολύ υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη.
Το μέλλον για την Κροατία θα είναι λαμπρό. Κάποιοι από τους παίκτες μας έπαιξαν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ και πήραν μετάλλιο. Εγώ χρειάστηκα 12 χρόνια και πέρασα πολλά για να το καταφέρω. Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι οριστικά. Το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος. Θα συνεχίσω με την εθνική στο Nations League και μετά από αυτό θα δούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.