Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Πετρόπουλο

Πρόβλημα με Πετρόπουλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2013 21:33
Πρόβλημα με Πετρόπουλο προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Έλληνας φορ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στη γάμπα και αύριο θα φανεί για το εάν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Ο 27χρονος ένιωσε σφίξιμο στη δεξιά γάμπα, πόνος που δεν τον εγκατέλειψαν μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης με αποτέλεσμα η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρείται πλέον αμφίβολη.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί και εφόσον οι πόνοι δεν αποχωρήσουν τότε θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Μάλιστα ακόμα και εάν οι εξετάσεις δεν δείξουν κάτι σοβαρό, ίσως ο Λίνεν προτιμήσει να τον ξεκουράσει ενόψει των επόμενων πιο βατών αντιπάλων όπου η «Ένωση» θα έχει περισσότερες ελπίδες να συγκεντρώσει βαθμούς.

Από την άλλη, εκτός για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα μείνει ο Παύλος Μητρόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος, με τον Γερμανό τεχνικό να σκέφτεται να τοποθετήσει τον Αντώνη Ρίκκα ως αμυντικό χαφ.

Τέλος, αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει ο Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς είναι τραυματίας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Τσουμάγκας και η συμμετοχή του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.